…glas voor bouw en interieur…
Header

Glassify®


Hier vind je nuttige, originele, fraaie, artistieke, soms ook gewoon vrolijke woonaccessoires van glas. Dit naast de aparte glaskunst, waarin je ook bekende namen of ateliers tegenkomt.

Shop regelmatig op http://www.glassify.nl/. Wij zijn blij dat de shop online is, maar beseffen dat het assortiment nog beperkt is. Vandaar dat we dit met regelmaat gaan uitbreiden. Wil je op de hoogte blijven: neem een abonnement op onze nieuwsbrief (uitschrijven kan altijd!).

Woonaccessoires maken je interieur kompleet. Afgestemd op bestaande meubels, op de kleuren van de wanden en de vloer: het interieur wordt helemaal verfrist. Wij volgen met onze keuze van artikelen, naast de 4 seizoenen, de jaarlijks terugkerende feestdagen, de trends ed. Volg dus onze keuzes van glas en de aanbiedingen rond de grappige Valentijnsdag, rond de vrolijke Paasdagen, het frisse voorjaar, de verplichte Moederdag & Vaderdag, de mooie zomer, de huiselijke Kerstperiode, de gezellige jaarwisseling, etc. Onze producten worden met kennis van zaken en liefde voor het glas gemaakt. Wij kennen dan ook vrijwel altijd de herkomst van de artikelen of we kennen de maker(s), ontwerpers of glasblazers, zelfs persoonlijk.

Let op: In onze omschrijvingen geven wij altijd de afmetingen aan, deze kunnen ietwat afwijken van de werkelijkheid. Ook de kleur en de uitvoering van veel artikelen kan afwijkend  zijn van de omschrijving of van de foto’s. Oorzaak: het is veelal handwerk. En dat is juist de charme van onze producten: geen standaard, maar elk object met liefde voor het glas gemaakt.

Glaskunst en woonaccessoires van glas, deze producten zijn verkrijgbaar via http://www.glassify.nl/

Schermafbeelding 2014-09-18 om 21.52.43

Glassify BIG APPLE verkrijgbaar vanaf € 47,50 handgemaakt.
SPIDER bolvaas en SPIDER hoge vaas verkrijgbaar vanaf € 72,-

Glassify Apple   glassify rode vazen

Mondgeblazen glazen BIRD WITH BUBBLE verkrijgbaar vanaf € 12,50.

Glassify wit beeld vogel

Glazen schalen in diverse designs, tevens verkrijgbaar met uw eigen opdruk, denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo.

Schalen zijn er met een doorsnede vanaf 57cm, prijzen nu vanaf € 24,95!

  Glassify schaal

Origineel gekleurde glaskunst van Borowski.

Glassify Borowski1  Glassify Borowski  Glassify Borowski vogel   glassify beeld

Beurs presentatie Grote Kerk Den Haag

 

 

 

Glassify beurs Antique & Art Den Haag